Afgelopen agendapunten

23 december 2015
Move for Parkinson neemt deel aan de Warmathon in Antwerpen tijdens de warmste week !
Zij liepen 24 rondjes ! Proficiat !
4 oktober 2015

Move for Parkinson neemt deel aan de centrumfeesten   

Wil je www.thejack.be aan het werk horen ?  Kom dan zondagnamiddag 4 oktober 2015 naar de centrumfeesten in Oud-Turnhout.  Ambience verzekerd aan café De Liereman, tvv Move For Parkinson vzw                  


Zondag 5-5-13

5 mei, een datum waar al weken vooraf door meerdere mensen over werd gesproken. Onze zelfhulpgroep voor jonge parkinsonpatiënten, Park in de Zon, organiseerde voor het tweede jaar op rij fiets- en wandeltochten om de werking van onze praatgroep en onderzoek naar de ziekte mee te ondersteunen. Een deel van de opbrengst gaat dan ook richting Move for Parkinson.

Terugblikkend op die dag is het meer dan op zijn plaats om alle aanwezigen tijdens onze Park in de Zon-dag te bedanken. Het was dan ook op een zonnige zondag, alles kwam de naam ten goede. Toch speelt er in mijn hoofd de vraag of de naam van onze praatgroep niet aangepast zou moeten worden. En dit nadat ik heb mogen vaststellen dat meer dan 400 mensen ons graag hebben gesteund en zo een steentje hebben bijgedragen Het hart op de juiste plaats en gisteren duidelijk in de zon, dus Hart in de zon zou ook meer dan passen.

Het was indrukwekkend, hartverwarmend, fijn, mooi om zien… wie zich allemaal de moeite getroost heeft om ons een hart onder de riem te steken. En de kleine of grotere hindernissen die we nog tegenkwamen die ochtend verdwenen snel in het niets. Het is dan ook doordat we een hechte groep vormen dat we dit hebben kunnen mogelijk maken en ergens diep vanbinnen ben ik trots, trots op onze families die door hun harde werk dit voor ons mee mogelijk maakten, want alleen kunnen we dit niet. Trots op de mensen die onze dag vooraf uitgebreid mee kenbaar hebben gemaakt!! Ik heb in ieder geval de mij toevertrouwde affiches en flyers niet alleen moeten verdelen, er waren bepaalde handen die dat werk heel wat lichter hebben gemaakt en we zijn deze heren dan ook meer dan dankbaar. En misschien niet verbazend, maar diezelfde handen zijn nu mee druk in de weer voor Move for Parkinson.
Dus dankjewel aan onze lotgenoten, vrienden, families en niet te vergeten alle sympathisanten. Want als zij ervoor kiezen thuis te blijven, mogen wij moeite doen zoveel wij willen, maar dan is er geen geslaagde dag! Dus zonder twijfel zijn zij de hoofdrolspelers en ze verdienen dan ook een DIKKE MERCI! We hopen hen volgend jaar opnieuw te mogen begroeten en zullen hen dan opnieuw met open armen ontvangen!

 donderdag 9-5-13 

Ontbijten voor het goede doel: een intitiatief van CM-ziekenzorg Oud-Turnhout

 En het gevoel dat we hadden op 5 mei werd zonder verpinken verdergezet op donderdag 9 mei. Maanden geleden werd ons (=de kerngroep van Move) de vraag gesteld ons project te komen voorstellen op een vergadering van CM-ziekenzorg Oud-Turnhout. Naar jaarlijkse gewoonte zochten ze een goed doel om te steunen via een ontbijt. Move werd uitgekozen en op 9 mei was het zover.

De dag beloofde er goed uit te zien als we het weer mochten geloven en we trokken dan ook richting ’t Zweepes Ven.  We hebben genoten van het fijne onthaal, de warmte die men uitstraalde en van te mogen vaststellen dat er ook heel wat mensen zich hiervoor wilden verplaatsen. Men had werkelijk aan alles gedacht en de ontbijtbox die we toegestopt kregen was ruim gevuld met lekkers. We hadden thuis niet beter kunnen ontbijten op een feestdag. En gezelligheid was bovendien ook meer dan aanwezig.

We zijn dan ook de initiatiefnemers, de deelnemers, de sponsors en niet te vergeten alle werkers voor en achter de schermen meer dan dankbaar!

 Maandag 4-11-13

Overhandiging chequeGetuigenis van Chantal Proost over: "Mijn leven met Parkinson meer dan de moeite waard".

18-4-13    OCMW De Meerloop in Turnhout

26-4-13     OCMW De Meerloop Turnhout

03-5-13     LBC Turnhout

13-5-13    LBC  HIVSET Turnhout 

13-5-13    Merksem

20-5-13    Lummen

31-5-13     LBC HIVSET Turnhout

09-9-13    Vormingscentrum HIVSET  met professor Cras hoofd neurologie A.Z. Antwerpen

10-10-13  Vormingscentrum HIVSET Turnhout