U wenst het onderzoek naar de ziekte van Parkinson mee te ondersteunen? We kunnen het alleen maar toejuichen en zeggen reeds bij voorbaat van harte dank!

1) U bent zelfstandige van beroep en wenst met uw bedrijf ons te steunen door sponsoring? Wij zijn steeds bereid om tot bij u te komen en te bespreken wat we er tegenover kunnen stellen.

2) U wenst een gift te doen en wenst geen fiscaal attest? Dat kan door uw gift te storten op rekeningnummer BE30 9733 6228 3011 op naam van Move For Parkinson

3) U wenst een gift te doen van € 40 of meer en wenst een fiscaal attest, Stort dan uw gift rechtstreeks aan UZA Foundation, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem op rekeningnummer BE69 0017 9875 6478. Vermeld in de mededeling : “gift Move for Parkinson” Een fiscaal attest wordt u toegezonden.

MFP dankt u !!

Shopt u wel eens online ? Ook dan kan u ons steunen. Ga naar https://www.trooper.be/mfp en doe uw online-aankopen bij één van de vele deelnemende webshops.

Of nog makkelijker : download de trooperbot (werkt voorlopig enkel op pc, nog niet op smartphone). Bezoekt u een webshop en is deze ook bij Trooper aangesloten? Dan zal Trooper u de trooperbot laten zien. Zo weet u dat ook deze webshop bij Trooper te vinden is. U hoeft enkel op deze trooperbot te klikken om onze vereniging te steunen.

Move For Parkinson kan zo een procentje opstrijken zonder dat het u 1 cent meer kost.

Doen !

Alvast bedankt !