WTC De Twee Torens 16 juni 2019

Steun Move for Parkinson..

Beste sympathisant,

U hebt het waarschijnlijk al gehoord:
dit jaar bundelen wij, WTC de Twee Torens, onze krachten niet enkel op de fiets, maar ook voor het goede doel.

Move for Parkinson ligt ons na aan het hart, sinds Peter Van Houtte, mede-fietser van het eerste uur, 12 jaar geleden de diagnose van Parkinson te horen kreeg. Maar Peter is het levende bewijs dat beweging, naast de vereiste medische ondersteuning, van essentieel belang is: niet enkel lichamelijk, maar zeker ook mentaal.

 

.. en kom mee fietsen of wandelen...


Op zondag 16 juni gaan we samen sporten en een hapje eten, met als start- en eindpunt de Aeroclub op het militair domein te Brasschaat. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan Move for Parkinson.

 • Wanneer: zondag 16 juni 2019
 • Begeleide racefietstocht van 100 km - start om 9u30 stipt
 • Sportieve wandeling: ca. 2 uur (buggy's mogelijk) - start om 11u stipt
 • Aansluitend - uiteraard - een apéro (vanaf 13u30) met overheerlijke BBQ
 • Waar: Aeroclub Brasschaat - Vliegveldlaan 22
 • Deelnameprijs:
  • Fiets/wandeltocht + BBQ: 50 euro
  • Deelnameprijs kinderen (tot 12j): 15 euro
  • Enkel fiets/wandeltocht: 25 euro

Betalen voor uw deelname kan op de WTC-rekening BE11 3771 0897 0948, met vermelding van de voor- en achternaam van de deelnemer(s). Uw inschrijving is definitief van zodra we uw betaling hebben ontvangen.

Neem deel en schrijf u meteen in via onderstaande button!

 

 

Kunt u er niet bij zijn?

Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer.
Maar niet getreurd: u kunt de strijd tegen Parkinson nog altijd steunen. Dat kan door een bijdrage te storten, rechtstreeks op de rekening van IBB vzw. BE41 4094 5141 5210.
Vanaf een bijdrage van 40 euro krijgt u er zelfs een fiscaal attest bovenop. Vergeet bij het invoeren van uw gift zeker niet de vermelding 2TMFP
mee te geven. Zo komt uw gift 100% ten goede aan Move for Parkinson.

 

Alvast bedankt!

Dirk Berckmans - Mieke De Bats - Christophe De Foer - Diederik De Mesel - Pier De Ridder - Herman Deschuytere - Filip Dierckxsens - Werner Nuyts - Marc Seldeslachts - Luc Spooren - Jan Van de Steen - Emile Van der Taelen - Peter Van Houtte - Francis Van Tricht - Stefan Van Tricht - Guido Vanlinthout - Frank Verbraken - Peter Verellen - Karel Verellen - Peter Watteeuw